A tápláléklánc iránytévesztése
avagy a gasztronómia csodája
Úgy ennék egy kis
tartósítószerrel kezelt, zselésítő szer pektin,
aromás, ízfokozós, nedvesítőszer,
étkezési sav, kálium szorbát, színezék,
nátrium hidrogén karbonát, ételfesték,
szójaleticin, E-420, E-471, E-475,
állagjavító, tejsavópor, emulgeáló szert
CANCEL
CANCER ...és a törlés a rák!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Az örökkévalóság kezdeteKiadó: kiadásra vár
Feltöltés ideje: 2012-12-16 10:00:31
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-16 10:00:31