Csak feladni lehet
Az életben egyre több a rejtély,
s a bizonyosság se kevesebb,
rájössz, hogy milyen pocsék volt eddig,
ami jön, legalább lenne szebb!
Már nemsokára hetvenhárom lesz,
úgy érzed, mindenből elég volt,
de azért inkább élni kellene,
ne sötétüljön még az égbolt!
Nem lesz több harc, ugyan, kivel lenne,
békültél már éppen eleget,
egy valakivel nem barátkozhatsz,
ellene csak feladni lehet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-10 05:21:03
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-10 05:21:03