Hozzá imádkoztam
Ha valóban isten lakhelye az ég,
és igazán engem is ő éltet,
mondhatom, hogy kételkedni nem elég,
hinni kell, mert kezdődik a végzet.
Engem az élet megpróbáltatások
bizonytalanságába kényszerít,
reméltem mindig boldogabb világot,
amelyben engem isten is segít.
Gyermekkoromban hozzá imádkoztam
megszeppenve, őszintén, meghatottan,
szorongva vártam, jöjjön a csoda,
s most itt ülök az elmúlásra várva,
már sejthetem, talán minden hiába;
istenhívő vagyok vagy ostoba?!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-03 06:14:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-03 08:25:21