alvásgyakorlat (jav.)
Időnként átsétálok
egy világból kiszakított téren.
Lassan haladok,
mintha ez lenne az utolsó,
a leghosszabb út.
Aztán rájövök, hogy mégsem.
Hazugságokat halmozok egymásra,
szemem bezárom,
mint egy lakatot.
Amíg az idő beszél,
nem tudom meg,
mikor kezdődik az éj.
Feloldódom a rohanó tájban,
ritkán használt szavakból
fehér feliratok
a fehér égen.
A kijózanodás hirtelen jön,
mint egy atomvillanás.
Tovább bicegek
a karton-menedékek felé.
A homok alatt fekete sár van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-29 14:37:30
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-29 14:37:30