Érkezik a tél
A juharlevelek lehulltak, mint a
szemem sarkából kiszökő álom,
jó öreg tollamból folyik a tinta,
ha pacát ejtek, azt megtalálom
hamarabb, mint a gondolataimat,
mindegyik tintafolt alá szorult,
édes hazámban ne legyen az divat,
hogy a jövő helyett mindig a múlt
alakul úgy, hogy azok szerethessék,
akiktől én is féltem a jövőt,
a magyarok istenének ne tessék,
mert ez az árnyék szörnyű nagyra nőtt.
A nagy fámról lehullt a juharlevél,
már bevégezte dolgait az ősz,
igencsak pontosan érkezik a tél,
semmi kétség nincs, hogy engem legyőz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-28 06:40:24
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-28 06:40:24