Emlékeimben mint a
játszótéren a hinta,
olyan fontos az arcod,
amikor elém tartod
a bizonyosság tükrét,
amely, mint az öröklét
hangulatát idéző
valószínűtlen, kéklő
mozdulatlan égbolt,
mint kifeszített kék folt,
bezárja láthatárom,
s felkap az orkán nyáron,
körbe száguldva vélem
egy régi játszótéren.