Hiányzol
Hatalmi szárnyalást tesz fáradhatatlanul körülöttem
szavaimba ömledező, gyötrően kavargó érzelem.
Ahogy elnézem: szárnyaiból pennát készítenék,
de biztos kitépném, csak már lábait
érném.
Nem engedek! Bárhogy is csábít e szerelmes bódulat, hogy
levessem Eléd pötyögve színes szavaimat.
Pötyögve e kocka betűkön, ritmusosan ütve képletet,
mit már megoldottál ezerszer.
És tudom: betűim engem is megemésztő
mondathalmazokká fejlődnek.
Pedig csak ennyi: Hiányzol. Nagyon.
Nem írhatom le egyszer, ezerszer se fogom.
Így ülök székemen szárnyaszegetten,
félredobott klaviatúrám mellett,
körbe-körbe fejem felett repdeső, rímtelen szárnyú
keselyűkkel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-02 08:33:48
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-02 08:33:48