Kagylóének
Cián
gyűlölet-kék
könnyek útjai
imádkozom
gyökérujjak
égő hajnal
fázós új nap
Színes fátyol
rózsatitkok
szeretnélek
szoríts ölelj
nagyon félek
Sírós hercegnő a sarokban
fülére szorított kezek
legyilkolt apródok fakardjai
vérző lábú paripák
gyúlékony hangok sivítás
álmodó kuktagőz
gépmemória emlékezet
öltöztesd fel fájó szívem
tapétamintás ölelés
Hová lett a birodalmam
rongyos várvédők lomha közönye
boros kupák részeg gajdolása
megalázott asszonyok sziklanyomora
édes sajka kínzó falka
karcolt valóság temploma
elsőáldozó mondatok
ostyanyugalom hűvös magánya
bezárt szobák köd-drapériái
festők álmatlan Montmartre-ja
Munch-i rémület tátott cápaszája
ments meg biztos kézzel
vezesd a hajót!
Időcsapda
perc-egerek
gyémántkövek
köszörülnek
Csak én vagyok
megfakult kék
lila ajkak
fázós szeszély
Bujkál a Hold
tükörtermek
ments meg
ments meg
Jósolok a madarak röptéből
augur szavak izzó vöröse
barna bánatok fájdalmas függönye
zavart alázat éneklő magány
Solveig dala brutális hajók
ácsolt keresztek dárdái
aranysajka a kikötőben
ártatlanság vitorlája
duzzadó vágyhajnalok
sirályok tört kagylóéneke
ölelj engem mindhalálig!
Hozsanna virágok
sírhantok kápolnája
hófehér gyász jeges köveinek
fakult szeretetravatala
Hív a tenger csomagolt szerelem
mindenem kezemben tartom
sorsom ámuló gyerekszíve
karácsonyi tündérmesék
Jézus váró szeretetálma.
Vigyél engem
új vizekre
én követlek
menekedve
birodalmam
romjaiból
kiűzetve
szép akolból
halott ez a birodalom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-17 10:56:10
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-17 10:56:10