szürrealista szinopszis (átírt)
a hülye éjszakában viaszarcú félhold
a tejút savó marta kátyúiban vonaglik,
neki már a Teremtő által elnagyolt
csontvázadra húzott bőröd se tetszik,
pár égett patájú barbár ördög,
rugdalja röhögve a giccses csillagport
taknyos orrú angyalkák csipás szemébe,
míg nem dörren az Isten: rapport!!!
(és Spielberg bosszúsan csapja a szemétbe
a félresikerült szinopszist)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-01 08:51:34
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-01 08:54:26