Mit jelent nehezékekből
elhajítani súlyt, gyűrni,
majd kisímítani mégis az írást?
Úgy betelni örömmel, mint
én: barlangból fényre tántorgó
állat, vagy mint kőangyal
kőfalból élővé lépve elő?
Mit jelent embertől teremtve lenni,
tenyerem galaxisához egy másikra
lelnii majd elveszíteni, mit jelent?