sérelmein mér
országot–hazát. sorsot, történelmet
dekázna, patikamérleg híján má-
zsálón akár. (az eredmény előre
tudható.) zsémbes szomszéddal ösztökél
parolára, s feltételeket diktál
helyette is. csak ő nem békíthető:
önkéntes szenvedő alanya minden
valós vagy vélt konfliktusnak — bárkivel,
és mindig kész megmondani a tutit
hátsó gondolatokról. változásért
kiáltva rejti a tudattalanba
ragaszkodását váltig fölpanaszolt
helyzethez. nem érti, közérzetéből
miért nem tud többé közügyet csinálni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-26 23:56:41
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-27 02:43:27