Egy kapcsolat margójára (változat)
Reggel a hátad ívét láttam meg először.
Eszembe jutott az este, mikor tízcentis
sarkakon ellejtettem előtted ruha nélkül,
s te azt mondtad, eszméletlenül szép vagyok.
Bennem volt már pár pohárral,
ezért nem a kellő távolságtartással
kezeltem ezt a mondatot.
Egy másik nő sétált ki
belőlem, s megölelt egy másik férfit,
csak úgy egyszerűen és szabadon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-20 09:18:31
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-20 09:18:31