július hatodika
július hatodika
belgyógyászat
megnyílt osztály
zárójelentés kiadva
(a kórházi kaja isteni volt!)
lesoványodott hörcsögök
a nappaliban
a hatos kőnél
remek táborozóhely
imádom a narancssárga pólód
hülyén áll a sárga napszemüveg
(bocsi)
felismerem a haloptikát
idéző tecnikát mobilodon
az önmagát balzsamozó
magány
CB zivifelhők
(Cumulonimbus incus)
mondd mikor tombolunk
tengerparton vihar idején
akár az elemek
kajakra bevettem
nekem készült az a félmeztelen fotó
utálod igaz
hogy szőrös mellkas
fixáltságban szenvedek
Mark király óta
és látod
a borzas tarkódtól
az arckönyvben
elgyengülök
bmeg
(Uram)
nekem törzskönyvezett
engedélyem van mazochizmusra
már a vámos fickó is megmondta
az erdősorhoz közel
lájfártiszt vagy cicamica
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-08 09:29:32
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-08 09:29:32