Apám verse
A h
ó
e
s
é
s
tövé
ben ülök
Sztálinnal.
Apámról beszélgetünk.
O l o m u o c nyúlnak a távolba a szavak.
Ha tudnám mit jelent, nem is érdekelne.
Lélegzet:
Irodalmi jackasskedés. És érzem a szagát,
mértne lehetne Gonzo is egyben?
Bár... ki akar ma rejtvényt fejteni?
Mondjuk engem is mindig megoldanak,
Ne ítéld meg a fősort egy kétbetűs szóból.
Vissza:
Nem ítélem el a barátomat,
Csak a széplelkű emberek - mint J.A. -
Hisznek az utópiákban...
- A kincstár kulcsait kérem!
De ha egyszer gyorsabban megteremtheti... - bár csak önmagának -
Persze, hogy elcsábult apám is.
A hitelről ma is írhatnának könyvet
Lassan visszalélegzem magam a valóságba.
Olomouc... féregként bomlasztja a tudatalattimat,
Az újságból kivágott szavak értelmet okádnak
A betűk agyam köré fonódnak és vissza cibálnak.
Újra a panelálomba merülök
Itt nem félek,
Csak meleg van nagyon.
Felforr a vérem,
Torta a habon.
Tizennyolc négyzetméternyi
Xanax paradicsom
Nyugalom birodalom,
Élet ravatalom
Levelek
Felszólítások
Telefon csörgés...
elalszom végre
l
é
l
e
k
z
e
T
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-06 11:53:36
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-04 13:50:58