előtted térdelek
Dobd el hát neved......"...(Shakespeare: Rómeó és Júlia)
előtted térdelek s az égre nézek,
ott fenn egy sziluett és félek
titkod meghallani, s tudni
mit magadban őrzöl, kimondani
csak éjsötétben, csillagok fényében
mersz, mert ott benn, lélekben
tudod, hogy vétkezel a szerelemmel,
törvényt taposol, s hiába két kézzel
ölelsz, elveszítesz mert a világ
megmondja mit tegyél, s hogy féljél
nem enged el, s ha lépsz - elítél
és a konvenciók béklyóját fonja rád,
hogy élve légy halott - megöl a világ
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-25 14:51:27
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-25 14:52:12