jövőd a múltban
jövőd most még a múltadban rejtőzik,
a cselekvéseid végtelen sora
érik be majd holnapra
halandók múlandó ideje szabja
meg lépéseid hosszát, visszaút nincs,
élt időd maga a kincs
maszkokat naponta válthatsz arcodon,
lelkedben létezik csak az igazság.
ha elrejted: hamisság
a halál nem feloldás, csak nincs tovább
és ne bízz, nincs sohasem feltámadás,
éld léted most, nincs folytatás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-19 15:35:01
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-19 15:35:01