95.
ez egy mosatlan lom, de hát
mért is kellene mosni
a lomot. nem kell.
végzetesek az apró naivitások,
amik itt.
és amott, a nagyobbak, még végzetesebbek.
a nevetségesség is ide tartozik,
még akkor is,
ha nem akarom felvállalni. de itt van.
a bűntudat? őt nem is tudom, miért,
de ide sorolom,
illetve sorolja ő magát. hát legyen.
mért kellene mosni az önzést? hagyni kell,
hogy időnként
megcsillanhasson rajta az én.
a félelmek is így szépek, ahogy vannak, és
valószínűleg ők sem érzik úgy,
hogy szégyellni kellene mosatlan beletörődéseinket.
saját külső világunk lomjai vagyunk,
amikből felépítettük saját külső világunkat.
mosni? nem. mosni, azt nem kell.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-14 20:58:31
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-14 21:01:01