KI MONDJA MEG ?
Ki mondja meg hogy most mi a jó,
Mi az ami elhallgatható,
Ami sérti a jó önérzetet,
Vagy lerombolja a közérzetet ?
Ki modja meg hogy most mit tegyek,
Hogy bármikor kit szerethetek,
Vagy gyűlölettől átitatva
Menjek majd el le a pokolba ?
Ki vagyok én hogy ezt kérdezem,
Hogy ezt a kérdést feltehetem,
Tétován vagy magabiztosan,
Szerényen vagy alázatosan ?
Ne mondja senki, úgyis lázadozom,
A jó tanácsokat úgysem fogadom
El senkitől sem, mert én nem tehetem,
Hisz ez az én öntörvényű életem.
Zirc, 2004. 05. 10.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.