Áthajló pontok.
Udvar. Homokozó. Ül. Szeme fénylik. Nyelve kidugva.
Udvar. Kempingszék. Ül. Szemhéja lecsukódik.
Várat épít. Falevélből zászlót készít. Jobbra locsolókanna.
Házat épít, mellé tavat. Falevelek kupacban, évek halomban. Volnaszerelem-hegyek.
Homokozó peremén lótücsök, ásóval kettészeli.
Palacsintaillat, anyaszó. Kész a váram, kiáltja.
Hívja az anyja. Ásott-földillatú szavával.
Összeszedi a kislapátot, nyomóformákat. Kezét nyújtja.
Szólítja álmait. Megmarkolja a karfát, föláll. Nyújtja a kezét. Egyensúlyt keres.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-12 12:16:32
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-12 12:16:32