hangtalan.
A hétvégi telekre tartottunk.
Apám könnyed volt vezetés közben,
mint a lehúzott ablakon át körénk csavarodó zaj.
Szótlanul ültem, hiába kérdezett, nem válaszoltam.
Később mégis hozzám fordult: mi van Rezső barátommal?
Próbáltam minél egyszerűbben mondani, meghalt.
Apám lefékezett és kiszállt a kocsiból. Sírt.
Árnyéka sötéten nehezedett az aszfaltra,
mintha nem a sajátja lett volna.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-04 10:24:20
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-04 10:24:20