Pohárköszöntő
Hull majd előbb–utóbb utolsó csepp
a pohárba csordul hát tartalma
át a peremen s már mint tarajló
hullám bukik keresztül a gáton
harapódzik mind jobban el megy túl
nyakló nélkül minden határon így
lesz határtalanul tele vele
a világ ám ez már kezdete az
apadásnak amely folyik mígnem
az egyensúly ennél a pohárnál
beáll — de kerül másnap új pohár!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-02 10:23:10
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-02 10:23:10