Aphrodité kiteregeti lapjait
A hűség, édesem, sehogy se mén.
Istenem az atyám, hogy fóbiám
van tőle. Én legyek Szent Flórián,
ha nem így van, te meg a pleisztocén.
De a hűség neked egy szent tehén,
melynek szent fing szálldos az ő likán.
(Hogy esne beléd a propán-bután!)
Na dugulj el szépen, te vén kretén.
És halld meg, én jó uram, Héphaistos:
hátsódba elkelne némi Domestos.
Ha illatost fin
gtorogsz, hátha meghat.
Különben leszarom, hogyha komiszkodsz.
Juszt is megyek Aréshez, Adónishoz,
mert tudd meg, hogy
varietas delectat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.