Izzó partok
angyalszárnyfényű partokra vágyom
ködöt-nem-ismerő strandokra és
mámor-nedvű levelekre föltoronyló fákon
melyek árnyékában nincsen szenvedés
egekre amint kitárt karjaimra ülnek
árbocrúdra lejárt rugójú vén albatroszok
s kagylókká-hűvösült szimfóniákra
melyeket altatódalomként hallgathatok
s mikor fölébredek csupán tenger morajlik
nem városokba préselt sorsok súrlódás zaja
izzó partokra vágyom ahol ha meghalok az égre
sirálykrétával Isten írja föl hogy ÉJSZAKA
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-12 12:47:34
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-12 12:47:34