Láttam Orbán Viktort
("Még kér a nép")
Láttam tegnap Orbán Viktort.
Hatalmas volt, gőgös, távoli,
messziről suttogtam felé:
- Jaj, Viktor! Viktor, ments meg minket,
adj munkát ma, adj kenyeret,
ne engedd, hogy a gyermekeink
éhezzenek, és áldott lesz
a neved a választók között.
Ámen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-03 09:03:56
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-03 09:03:56