kérdés, hogy kékharisnya, vagy ultrazöld
a hazugság lehet vétlen, más-hamis.
kérdés, spulnit rángat, avagy egeret.
útvesztő-szakajtó, de megmaradós.
borba kín-könnyek esnek bele megint.
ugyan mitől lenne ütős ez a táj?
a dézsa telik-múlik szakadatlan.
tarthatatlanul távoli - az igaz.