Fut az idő
Fut az idő, a megriadt nyúl,
feléli tartalékait,
későre jár, már bealkonyul,
valami véget ér ma itt.
Ha célba ér, a cél is, ő is,
a száguldás megsemmisül,
ismét csak meglágyul a kő is,
szétfolyik, amíg majd kihűl,
az emlékeket betakarja
(lesz, aki még emlékezik?),
valaki majd összekaparja
a megszilárdult könnyeit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-19 06:24:42
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-19 06:24:42