Tragikomédia
Évezredes padon ül fiú, lány.
A hosszúcombú nyár melléjük ül.
- Sóhajts úgy, mint az anyád!
- kéri a fiú.
- Jajjjh! -
- így a lány. Szeme látja a há betűt,
ami a végére terült.
Kacag. A fiú vele énekel.
Szerelem.
- Mondd, hogy csiperkézem
a búrádat!
- kéri a lány.
- Csiperkézem a búrádat. -
- sóhajt nevetve, a fiú.
Szerelem.
Kacagnak a padon,
s a hosszúcombú nyár,
hosszan melléjük ül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-13 13:55:10
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-13 13:55:10