stációk
a hűség csaknem természetes kopása
kezdetben szinte észrevétlenül lazulnak
a ragaszkodás eresztékei mígnem
hogy az ácsolat szét ne essen
kapkodva beütöd a megszokás durva szegeit
de már sejted egyenes út vezet innen
a legyen hát közönyéig
amiből előbb vagy utóbb kiviláglik
a magad előtt is titkolni próbált cserbenhagyás
majd igazolásul a gyalázatra
az elpártolás csupán az első fok
az árulás árnyalatai szerint felosztott skála
nullpontja alatt
a szembefordulás immár megtervezett lesz
akár a tudatos elhatározás végül
a gondatlanságból ejtett sebekben
a kés végsőkig kéjes megforgatása
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-18 02:09:31
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-18 02:45:53