Szerelem, ha megszólítanál
Szerelem, ha megszólítanál,
én repülnék veled,
szállnék, mint kiválasztott madár
a hideg föld felett,
hagynám, hogy melegítsen a nap
boldogan, általad,
a test, mikor új erőre kap,
akkor ilyen szabad.
Szerelem, ha erősítenél,
mint boldog gyermeked,
úgy pörögnék, mint egy falevél
szelek hátán veled,
felvenném a legszebbik ruhám
a találkozónkra,
akkor tudnád meg, milyen igazán
egy boldog óra.
Szerelem, ha nem zavarna téged,
hogy tiéd vagyok,
nem tagadnád le, hogy létezem,
dalom hallgatod,
lombot hajt a dermedt téli táj,
ha hallja híredet,
mosolyognál rám, hogy lássa mind,
aki tagadott,
hogy nélküled éltem évekig,
most veled halok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-14 10:00:35
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-14 10:00:35