ÚJJÁSZÜLETÉSEMRE
Mint Krisztus Urunk a Jordán vizében,
Megmerítkeztem a keresztelő medencébrn.
Átjárta szívem a Mennyei öröm,
Atyám én Istenem, hálával megköszönöm
Hogy újjászülethettem előtted óh Uram,
Hogy megmutattad nékem ez lesz az én utam.
Meghalt az ó Ember, feltámadt új testben,
Megújult hitében, megújult lelkébrn.
Köszönöm Istenem, köszönöm Jézusom,
Szent Szellem áradjon, szívemből kívánom.
Töltsön be bennünket, áradjon szerteszét,
Hitünkben újulva fizessünk mindenért.
Bocsásd meg bűneink, bocsásd meg Istenem,
N e engedj letéreni jó útról senkit sem.
Hordozzuk terheink, vállaink görnyednek,
Nem leszünk szolgái Sátánnak, Ördögnek !
Tehozzád küldjük el imánkat Istenem,
Tebbenned bíznunk kell, ott van a védelem.
Ott van az igazság ahol a Biblia,
Amely a jó utat mindíg meg mutatja.
Hitemben újulva könyörgök óh Atyám,
Áldásod kísérjen, áldásod add reám,
Mennybéli trónusod dicsőség övezze,
Léptedet sok megtért testvérünk kövesse..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.