Nem számít
Istenként tetszelegsz egy idő óta.
Te mondod meg, mi bűn és mi erény.
Feltűzöd szeplőid a holdkorongra,
fogyatkozzon, hogy szeplőtelen légy,
míg magad mások előtt összetöröd,
nincs ördögűző, aki meggátol,
álarcod lehull, zsebed megtömöd
megrészegülve a pénz szagától.
Fentről elvakítottan a hangyabolyt
látod, nem éhes szájakat, kenyeret.
Nem számít az se, ember, vagy hangya volt
talpad alatt, aki mennybe emelt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-29 19:53:27
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-21 11:47:38