Kiálts, ha kell
Szomorú kor ez, szűkül a bőség,
bátornak lenni a nagy dicsőség.
*
Az eredetiség egy áfium,
mert csak felderítetlen plágium.
*
Aki hízeleg, mindig abból él,
hogy valakitől megértést remél.
*
A teleírt papír az életed,
fölötte mégis üres a kezed.
*
Csapás előtt egy vidám film pereg,
de a szerencsét gond előzi meg.
*
Haragodat ha csillapíthatod,
emberségesen múlik a napod.
*
Legyen türelmed megtudni, ki vagy,
még mielőtt az ösztön ölni hagy!
*
Jó tetteidért azt várd, hogy főleg
mindig jó tetteket várnak tőled!
*
Hűséges légy, mint barna kutyaszem,
rezzentelenül, engedelmesen!
*
Szeretni nem más, mint az életed
megosztani, és több marad neked.
*
Kiálts, ha kell, ha úgy lesz hallható
a jóakaratú emberi szó!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-16 00:12:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-16 00:12:46