Te szent ég!
A Föld spicces.
Egyfolytában nevet.
Karácsony este van. Ma minden lehet.
A szobában hangjegyek énekelnek,
ugrándoznak a kottán.
A fán tűlevelek hegedülik az Ave Mariát.
A járdán hópelyhek salsáznak,
szemetestartón rágógumi kacsint
összefagyott csikkre.
Az ablakon forralt bor pára:
Szent este!
Valaki behúzza a függönyt.
Nem látja az angyalt a mennyből.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-24 15:19:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-28 22:51:52