Levél Angyalkának
Kedves Angyalka!
Én sok játékot szeretnék.
Hajas babát, mint Ildinek,
kifestős könyvet, színes
ceruzákat, síró babát, meg
paprika jancsit, és
sok-sok csokoládét.
De meggondoltam magam,
támadt egy ötletem.
Angyalka, tudod
mit hozzál nekem?
Hozd vissza apucit -kérlek -.
Ő egy másik nénivel
lakik, ott a szomszédban.
Nem tudom miért ment el.
Mindig azt mondta, szeret
nagyon. Nem kell a sok
ajándék, csak apuci, hogy
újra együtt énekeljünk
Neked karácsony estéjén.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-20 20:01:13
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-20 20:01:13