17.
Mára már a szám tátva áll
Nincsen szó, ami rátalál
Múlt ködébe tűnt a ravasz
Tavasz
Most csak a lábnyomra száll por
Könnyön át csillog a zápor
Szívemben haldokolva jár
A nyár
Fürödtem rózsaszín ködben
Szívem szomorúan döbben
Az, hogy világosan látok
Átok
Álmaim romjain szél jár
Darabokra hullt a légvár
Hiszen csak az emlékképek
Épek
A titkom maradjon titok
Ha új fejezetet nyitok
Sóhajom semmibe olvadj
Hol vagy?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Valakit szeretni (kiadásra vár, )
Feltöltés ideje: 2011-12-13 19:14:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-13 19:14:33