Se semmi se vers
Felhívtam telefonon az elmúlást,
mire felvette volna elmúlt már,
de azért volt, hogy ki bírtam ülni
az időverandára úgy, mintha megállna.
(Úgy érzem örökké tart
Akarom is a változást)
A naptárak fenyegetnek.
Minden éjfélkor visszatekerik
az órákat alapállásba, 12 órára,
aztán elindítják újra.
(A semmiről akarok verset írni
Se semmi se vers
Az vagyok aki lettem
Neked én voltam én
Nekem te voltál te)
Mért kopogott úgy az utcán a csizmád?
Akkor voltam utoljára tini.
Lehet örülni más oknak is.
Látod csak egy pár jel ami te vagy,
Máris tetszel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-12 18:35:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-12 18:35:56