tükörhideg
találkozhatunk a tükörben, ha
akarod. a neved megtarthatod,
de felejtsd el, ki voltál előtte.
véres lesz és hideg, készülj fel.
elhozhatod magaddal családod,
az embereket, akik nem voltak
a tieid. ha majd beszélni kell,
nyugodtan bízd rám őket. elintézem,
hogy senki se emlékezzen.
ha véletlenül olvadni kezd valami,
a megoldást bízd a véletlenre.
hiszen mindenki szeret mindenkit.
csak épp senki sem érzi át.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-22 23:15:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-22 23:15:20