Csendben
Csendben simulok testedhez,
törékeny percek ernyednek
egységünk örök bástyáján.
Az érzékenység reszket;
teste így jelzi, hogy veszhet,
ha elszökünk börtönéből.
Nincs jövő, idegen a múlt,
jelenünk pengeti a húrt.
Csak fényképeink hirdetik,
hogy néma gyászát ismerik
a régmúlt boldogságának.
Mellkasod lágy hullámain
álmaim bús csónakja ring;
egy percre béke vesz körül.
Ébred az irigység, örül,
hiszen újra dolga akad.
Az idő kicsit megszakad,
ő a bánatért felelős.
Magunkra hagy, ezen esős
ködbe öltözött délután
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Műhely, 2011.11.
Feltöltés ideje: 2011-11-16 18:25:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-16 18:25:09