Messiás
ketté szakadt a világ
fel tekeredett mint egy papír tekercs
a skorpiók elmentek már
mindenki megijedt aki túl élete
nincs vissza pofázás
mert meghal
íme a messiás az új
akit az Isten küldött a hallhatatlan
mert rá ébredt a képességeire
a hadseregeket le győzte akarattal
nincs ami az útjában állhatna
ő diktál viszont régi monopóliumuk
több ezer évesek dőlnek le mint kártya vár
a sánta kántor menekül
a fentiek le kerültek általában
és fordítva mindenki térdre borult
a jók örvendeztek a nem önvédelemből gyilkosok a pokol tüzén égnek
itt van ő a nagyképű az igazi az ultra super star
a halottak felkeltek minden volt élő újraéledt
beszédet tartott nekik mind hallotta
angyalok kentaurok vették körül Isten volt mögötte
az igen én is hallottam nagy király volt a csávó
volt stílusa igazán szabad volt szerintem aki tudott valamit valaha
mind őt koppintotta azt azért elmondta
megkezdődött a mennyország
mindenki hallotta
úgy is volt meg nyílott az univerzum
Jézus is ott ül a trónon meg az össze igaz próféta vel örvend
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-02-21 06:53:34
Utolsó módosítás ideje: 2014-02-21 07:58:16