Szita
és a lány minden este párja elsuttogott szavait szitálgatja
a színtelen kavicsok között kutatja azt a néhány csillogó aranyrögöt,
mellyel fiókban lévő gyűjteményét gazdagíthatja
micsoda kollekció! éjszakánként kihúzza a fiókot, és sütkérezik a fényben,
majd betolja, mikor zavarni már kezdi a ragyogás mellé tett ragyogás egyhangúsága
vakítottan botorkál vissza párja mellé az ágyba
neki-neki ütközve a bútoroknak, akár valami részeg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-09 15:25:35
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-09 15:25:35