Én mindig tudtam ám
Én mindig tudtam ám, hogy szent vagyok.
És angyalszárnyként nyugszik lelkemen
a sejtelem, hogy gonoszságod árnyék,
mit szívjóságom fed be, kedvesem.
Papírsebkendőmben sírom bánatom.
Ám én mégsem adhatom neked.
Elszédülnél a papírtól, meglásd,
ha kapnál érte oly sok kincseket.
Fölöttem ül minden,
alattam csak hal áll.
szabadon száguld vonatán az Isten,
de én megteremtem,
és már itt vagyok.
A világ, egy fogaskerék-pálya,
tép, és cibál, szanaszét oszolsz.
Hát ezért se kívánd meglelni a békém
mert utána egyszer úgyis megszoborsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-09 12:51:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-09 12:51:59