Nem viszek virágot,
nem ejtek könnyet,
régen sírtam már,
hidd el, nagyon,
nincs értelme, hogy
zokogva üljek
márványtáblád előtt
egy kopott padon.
Nem vagy ott, jól tudom;
nem vagy sehol
(hitem szerint nincs is túlvilág)
nem hiszek mennyben,
újjászületésben,
csak bennem élsz még
- míg élek - tovább.