Aki a virágot...
/ al-literáció/
Pásztor óra mutatója
Most hirtelen úgy megállt
Vége hegyén csepp jelent meg
Hogy édes kelyhet talált
Körbefonta, szirmát bontva
Rózsa, ahogy ígérte
Vérvörös színben pompázva
Felcsúszott a bibére
Nektárban ázott sokáig
Fel is út és le is út
Önfeledt hancúrozásban
Kitöltötte az odút
Az igazság elérkezett
Mindez csak egy pillanat
Lám ettől lesz szép az élet
Boldogságot illat ad
( férfinek a ..na szag!)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: még nem döntöttem elKiadó: kiadásra vár
Feltöltés ideje: 2011-10-22 06:41:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-22 06:41:10