Vacsora két személyre
Estére jön, mert hiányzom neki.
A legkedvesebb ételével várom.
A lépcsőket kettesével szedi.
Nem kívánt így még senki a világon.
Mire belép, én épphogy kész leszek.
Az asztalon várja a gőzölgő étel.
A hangja majd kissé megremeg,
amint lassan végez a desszertjével.
Az ajka azt mondja, ideje menni,
a teste, hogy itt marad reggelig.
Úgy szeretkezünk majd, ahogy még senki,
mert elképzelem, hogy létezik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-20 18:43:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-20 18:43:09