Őszintén Pilátus
Simán vagyok olyan hülye
és fáradt, hogy zökkenőmentesen
kipróbálhasd rajtam az átverés
összes mítoszát.
Indoklás nélkül elhiszem neked,
hogy azért van így, mert másképp
nem lehet megcsinálni, amit
te csinálsz.
Tézis-antitézis: nem érdekel,
odadom neked a másokét is,
ha kell még kezeimet sem
mosom meg utána.
Maradjon csak rajtam, lássa
a templom birkanyája, milyen
testhezálló, elegáns és
drága ítélni számomra idegen
törvények szerint.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-04 13:56:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-04 13:56:14