Főzőiskola korányi módra
Végy tíz deka primitív zöldséget,
hasítsd bele a műhajnal legelső pillanatába,
tégy hozzá fél tucat lufit,
öt darab előregyártott duracell elemet,
70 gramm unalmat,
negyed kiló középszert,
keverd össze egy kanál könnyel,
öntsd egy lapos versformába,
a tetejét szórd meg áldozati méhekkel,
és tedd a langyos sütőbe.
Ami kisül belőle,
azt nyomd le az olvasók torkán,
dzsekiben?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-03 08:44:19
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-03 08:54:02