De hát szeretem még
De hát szeretem még
És még mindig szeretem a szavaid. Is.
Ha szeretkezünk reggel nedves a bőröd a
tusolástól s a nap nyugalma ölel felkap
sodor az érzés hogy van értelme élni
Szikrázik a lég mint fekete ingen lángra
kapott porcukor Bársonyízzel érkezik
belém a levegő Rajtad át jön az íz
ó én örök végtelen szűrőm a tinta az
ujjaimon nevedet neveti minden
mit érintek így Kacag a világ csak mint
bohócok s vadászok meg anyák álmai
A szó lábnyom friss betonban a napkelte
a hajnal máza az ajkadnak méze szintén
s csókomra válaszod: "Űr van bennem ó de mély
s hogy mennyire sóvár..." Halmaid s mind a rejtett
tér benned amibe pluszként vagyok én s mily
szerelmes már... És én tudom hogy mi a szépség -
mindent túlél s fájdalmas mint egy nyitott könyv...
Nehezebbé teszi életed Lapról lapra
kifordít s árnyalatról árnyalatra újra
kell értékeljed léted hogy mekkora kincs
A tetőponton a világ buggyan ki mint könny
(Warning: Legalább félig parafrázis!)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-26 19:26:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-26 19:26:06