zacc
köszönöm a helyet, igen,
kellemesen érzem magam,
köszönöm, köszönöm mégegyszer
azt hiszem kész vagyok egy fárasztó
munkára hát persze természetesen
ugyanmár ne is kérdezze
nagyon jól érzem magam itt
új társaim igen figyelmesek hozzám
mindent megmutatnak amire
szükségem lesz sőt néha még többet is
tehát átlagon felül meg vagyok elégedve
otthon se lehetne jobb
egyetlen kérésem lenne csupán
szeretném ha különböző színűek lennének a falak
ha ez nem nagy kívánság
nem szeretnék telhetetlennek tűnni
ui
a plafon se legyen színtelen ha kérhetem
de a padló megmaradhat a szemmagasság felett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-11 19:02:25
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-11 19:20:11