gagging order
nem láttam értelmét nem értettem módját
annak a nevetésnek ott és természetesen akkor
amikor a legtöbbet hallucinál az ember
az alkotóelemeire bontott űrben
hogy lehet ennyi árnyék ilyen szűk helyen
miért futkosnak meztelen csoportok
mi a franc ez a turbulencia
hazám te androgün mosoly
hát jobb a valótlan
de az remegjen vagy ugráljon
míg döntenek a halvány inkubátorok szülöttei
egy rés azért marad ha célt talál a fóbia
(kerülni a sajgást és egyéb tüneteket)
de a tősorvadás érzéstelenítve is fáj
elkerülhetetlen volt megtalálni a bolygó gyűrűjét
bár a látvány lényegiekben különbözik egy bolond álmától
a sík következes mozdulatok sorozatával elsajátítható
pár perc ha ebédszünet az ára
kiköpni nem fogod
tekinteted végérvényesen egy szöget zár be a születés veszélyével
nem láttam értelmét nem értettem módját
annak a mosolynak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-05 19:14:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-05 19:14:27