Zúg, pörög, repül.
Lent a fent, és fent a lent.
Émelyegve, botladozva, zsibbadt fejjel szárnyal.
Vergődő, halott karvalyként bucskázik alá.
A felhők közül alá.
Sár fröccsen, toll röppen, s vérzivatar.
Rettegett teste összetört.
Lelke immár szabadon szárnyal.
Az üres égen.